Lindita e Përputhen përlot me rrëfimin/ Më iku rinia me një burrë që nuk e doja, ai më ka bërë gjithë të zezat mua dhe fëmijëve

Lindita Bimi folinë programin “Abc e Pasdites” me moderatorin Ermal Peçi, për martesën dhe p ohoi se ish-bashkëshorti i saj, me të cilin ishte e martuar me shkuesi, ishte i alko oliz uar dhe se fo rca më e madhe për ta kaluar këtë situatë të vështirë ishin djemtë e saj.

“12 vite bashkëjetesë me një njeri që nuk e kam dashur. Kam qenë e detyruar të themi dhe prindërit e mi pak fanatik më thonin “hë se do ndryshoj’. Por ai nuk ndryshoi kurrën e kurrës. Unë s’mund të rrija gjatë gjithë jetës sime me atë mentalitet. Aty pastaj thashë stop… mua më iku gjithë rinia në atë kohë kot se unë jam martuar e vogël me shkuesi, jo me dashuri”.

Ajo shtoi se ka humbur rininë, të cilën e ka filluar sërish pas ndarjes me të. Duke qenë një personazh i lirë, pa komplekse, personazh që ka mposhtur mentalitetin shqiptar, ajo the se për këtë ishte perzgjedhur edhe si personazh i një reviste të huaj.