Lajmi më i bukur që na ka dhënë ndodnjëherë, Kryeministri Rama del para shqiptarëve dhe jep Njoftimin më të fundit

Kryeministri Edi Rama ka dalë me një lajm të mirë për të rinjtë shqiptarë, ku shkruan se në vendin tonë shkolla e famshme e Silicon Valley, Holberton School, e cila ka hapur edhe faqen e aplikimeve nga Shqipëria.

Postimi i plotë:

LAJM I BUKUR PËR TË RINJTË

Në vazhdën e përpjekjes për të çelur një kapitull krejt të ri në edukimin e të rinjve me teknologjinë, duke krijuar kushte e mundësi që #Shqipëria2030 të jetë kampione në rajon për hapësirën digjitale dhe t’ju sigurojë të rinjve perspektivën e një punësimi cilësor në tregun global të botës online, pa qenë fare të detyruar të lëvizin nga vendbanimi i tyre në atdhe, sapo ka ardhur në vendin tonë shkolla e famshme e Silicon Valley, Holberton School, e cila ka hapur edhe faqen e aplikimeve nga Shqipëria

https://www.holbertonschool.com/

Mandati i Tretë do të jetë faza e kalimit drejt një niveli krejt tjetër në edukimin digjital për fëmijët e të rinjtë

#skakohëpërpushim