Kryeministri Edi Rama jep lajmin e keq për transportin publik, por ja çfare do te ndodh me baret dhe restorantet

Transporti publik do te jete i mbyllur dhe per disa kohe mbase nga javet qe do vijne do te kete lajme te reja u shpresh Rama.

Kryeministri Edi Rama tha se:“E vetmja gjë që nuk do hapet ende është transporti publik, turizmi do hapet por me problematikat e veta. Detaje të tjera si palestra do zgjidhen në ditët në vijim. Brenda majit do hapim kufijtë tokësorë për të bërë të mundur lëvizjen e shqiptarëve, kufirin e Kosovës. Shqiptarët e Kosovës do vijnë normalisht në Shqipëri”.

Ndërsa për baret dhe restorantet kryeministri sqaroi se në zonat e kuqe ato do të rrinë hapur deri në 21:00 ndërsa në të gjelbrat nuk ka limit.

“Deri në orën 21:00 është e lirë lëvizja, pa autorizim.Edhe lokalet e restorantet mund të rrinë të hapura deri në këtë orë në zonat e kuqe. Ndërsa në zonat e gjelbërta nuk ka limit. Gjithmonë duke shërbyer jashtë, jo brenda”.

Keshtu ne javet ne vazhdim nese gjendja do te jete normale pa te infektuar lirimi do te jete dhe me shume