Korcari shkon ne fastfood por cuditet nga ushqimi qe i sjellin. Foto

0
88

Te konsumosh ushqim ne fast food ne Shqiperi duhet te jesh i kujdesshem pasi papasteria eshte e madhe dhe nuk ka kujdes ne ate cfare serviret.

Qytetaret denoncojne shpesh here se si jane ushqimet e prishura apo me probleme.

Por diten e sotme nje qytetar nga Korca eshte cuditur nga porosia qe ka marre ne fast food ne qytetin e Korces patatet e skuqura janë të papastruara mirë dhe nuk janë gatuar ashtu siç duhet. Qytetarja thotë se kur i janë ankuar stafit, ata i janë përgjigjur me një ‘epo’ duke mos marrë përgjegjësi për atë se çfarë shërbejnë.

Po ju si mendoni a mund te konsumohen ushqime te tilla?