Janë kthyer prapë bashkë/ Dalin fotot Nora dhe Roberti kalojnë pushimet bashkë pas divorcit të bujshëm

Disa ditë m parë, u bë e ditur se Nora dhe Roberti bashkë me vajzën Renée dhe nënën e këngëtares, Syzana Istrefi janë në pushime.

Të katërtit kanë marrë rrugë drejt një prej resorteve në Turqi në mënyrë që të kalojnë kohë me vajzën së bashku dhe njëkohësisht që Renée

Përpos pamjeve nga aeroporti i Prishtinës, ka arritur të sigurojë edhe fotografi brenda resortit. Në të, Roberti dhe Nora shfaqen në të njëjtën tavolinë teksa Renée po shijon afër tyre kohën e ndarë për video në telefon.

Kujtojmë se ish-çifti Nora-Robert janë shembull për sa i përket raportit pas ndarjes. Ata treguan mirëkuptim edhe menjëherë pasi i dhanë fund raportit të tyre duke treguar respekt dhe mirënjohje për mbi një dekadë të kaluar bashkë.