Ja se si të bëni që shtëpia juaj të mbajë aromë freskie e të gjithë ta kenë zili

0
112

Në mënyrë që aroma e këndshme e shtëpisë suaj të zgjase, alternativa më e mirë është të prodhoni vetë freskuesin tuaj të ajrit.

Duhet të keni:

Një enë qelqi;
Një lugë gjelle kripë të trashë;
Një lugë gjelle alkool;
Një kapak nga zbutësi i rrobave
karafila te thate
shkopa druri

Si të bëni recetën:

Mbushni gjysmën e enës me kripë të trashë;
Shtoni alkoolin dhe zbutësin e rrobave, duke i përzier mirë;
Shtoni karafilat.
Në fund vendosni shkopinjtë e drurit oër të cliruar erën!

Ju pëlqen kjo recetë? Ndani recetën me miqtë tuaj!