Ja kush eshte dhendri i Tom Doshit. Djali i biznesmetit te njohur. Foto

0
3505

Diten e djeshme eshte martuar vajza e Tom Doshit me djalin e biznesmenit Geront Çela, Bruno.

Dasma ishte perrallore dhe me 100.000 mije trendafila.

Por kush është dhëndri i Tom Doshit, Bruno Çela?

Bruno Çela është djali i beznesmenit Geront Çela i pllakave Brunes dhe aksioner për ndërtimin e Vlora Marina.

Gjithashtu Bruno Çela është futur në Këshillin Bashkiak të Tiranës bashkë me dy anëtarë të tjerë të PSD-së së Tom Doshit, ku ishte listuar i pari.