Humb jetën ditën e sotme infermierja 33 vjecare nga Tirana

0
2412

Nje lajmë i hidhur vjen nga Urdhri i Infermierit të Shqipërisë ku thuhet se 33 vjecarja Valdete Gjon Dodaj ka humbur jetën.

Ajo ishte një infermiere ne ZKM Tiranë.

Ajo lindi në Pukë dhe u shkollua në Fakultetit të Infermierisë, Shkodër.

33 vjecarja vuante nga një sëmundje e rëndë dhe nuk ka arritur të mbijetojë. I shprehim ngushellime familjes.

U shkëput nga zinxhiri infemieror kolegia jonë e dashur Valdete Gjon Dodaj , 33 vjeçe e cila prej kohësh vuante nga një sëmundje e rëndë.
Valdetja lindi në Pukë, përfundoi studimet e larta pranë Fakultetit të Infermierisë, Shkodër dhe ushtroi profesionin e saj si Infermiere pranë ZKM, Tiranë.
Urdhri i Infermierit të Shqipërisë i shpreh ngushëllimet e sinqerta familjarëve,miqëve, kolegëve dhe gjithë të dashurve të saj për këtë humbje të pazëvendësueshme.
Qoftë i paharruar kujtimi i saj!🙏🙏🕊🕊