Hoqi dorë nga ekrani pas 25 viteve karrierë,ish-deputetja nxjerr zbuluar, ja ç’po ndodh në shtëpinë e Ilva Tares

Gazetarja e njohur Ilva Tare pak kohë më parë komunikoi shkëputjen nga televizioni për t’iu përkushtuar familjes së saj.

Vajza e Ilvës, Melody ka datëlindjen dhe mbushi 6-vjeç. Pjesë e festës ka qenë dhe ish-deputetja Rudina Hajdari.

Për ditëlindjen e Melody, mami Ilva zgjodhi të publikojë si rrallëherë disa momente kur Melody ka hedhur hapat e parë.

“Hapat e parë të melodisë së jetën time.”, shkruan Ilva.