Harrojeni hapjen e kufijve, Italia drejt shtyrjes se gjendjes se jashtezakonshme, ja cfare pritet

Italia tashme ka hyre ne ethet e variantit Delta dhe me shume gjasa mbajtja e kufijve te mbyllur me vendin tone, do te vazhdoje akoma me tej transmeton shqiptari.net.

Sipas mediave lokale gjendja e jashtezakonshme e cila mbaron me 31 korrik, pritet qe te shtyhet nga 2 deri ne 6 muaj qe do te thote se kjo situate do te vazhdoje e njejte edhe ne muajt ne vijim per te mos folur me pas ne muajt e vjeshtes ku pritet qe cdo shtet te mare masa te reja per te perballuar perhapjen e virusit.

Sipas shqiptari.net, ne javen qe vjen pritet te behet me detyrim Green pass ne udhetime dhe aktivitete te ndryshme tregtare gjithashtu dhe masa te reja si dhe mund te kemi kthim mbrapa ne zonat me ngjyra apo dhe shtrengime te reja qe priten ne dekretin e ri.