Gabimet fatale qe bejn meshkujt ne mardhenie intime me njeriun e zemres

0
2433

Shkojnë nga zero në seks pa një seancë ngrohjeje të atmosferës. A arrin një anije e NASA-s menjëherë nga toka në pjesën më të largët të stratosferës? Jo. Asaj i duhet të ngrohet në fillim. Ju e kuptoni. Raketa ka nevojë të përgatitet. Dhe gjithçka tjetër

Nuk të lënë të drejtosh lojën. Ka një vijë të hollë mes “dominimit” dhe “ua, ti ishe fëmija i mesmë, apo jo?”.

Shkojnë direkt te pozicioni i tyre i preferuar pa të lejuar nisjen e nevojshme.

Nuk zbresin poshtë te ty, para seksit, nëse ti nuk zbret poshtë te ai. Pse seksi oral te meshkujt qenka një etapë paraprake dhe për femrat jo? A në rregull, për shkak të patriarkalizmit.

Ndërpresin pa takt punën me gjuhë, për ta vazhduar me gishta. Dhe nuk është që bëjnë figurë të mirë.

Kur provojnë disa lëvizje të çuditshme dhe të pakëndshme që i kanë parë në filma porno, pa të pyetur. Ou, edhe vajzat kanë qenë 12 vjeë dhe ëndërronin që një princ do shfaqej me kalë për t’i peshkuar, por dëshirat kanë kufij.

Ndryshojnë destinacion penetrimi, pa të pyetur. Nuk ka rëndësi çfarë i kalon në mendje, pyet, prit përgjigje.

Të kafshojnë gjoksin shumë fort. Askush nuk ka thënë që kjo gjë është eksituese.

Mendojnë që të gjitha duan stimulim klitoral, disa po, por për të tjera, është shumë i ndjeshëm. Kështu, që nuk është gjithmonë praktikë e mirë të vazhdosh sikur po shtyp butonin e ashensorit.

Injorojnë shenjat dhe tingujt e trupit tonë dhe vazhdojnë me lëvizjet që i pëlqenin ishes së tyre. Jemi të gjitha unike me mënyra të ndryshme eksitimi dhe ti je dembel.

Mendojnë që nuk kanë nevojë për lubrifikim ekstra dhe seksi përfundon në një seancë aspak sexy. Nuk mund të besosh vetëm te forcat e natyrës.

Kujdesen për orgazmën tënde vetëm për të kënaqur egon e tyre, jo për të të dhënë kënaqësi. Zbresin të vendosur dhe pastaj shfryjnë si fëmijë kur nuk ndodh. Nuk është aspak sexy!

Janë shumë të qetë kur nuk ndodh asgjë për ty atë natë dhe i thua që nuk është faji i tij. Dhe ai thotë “E di! Është e komplikuar me ju vajza!” dhe pas pesë minutash është në gjumë.

Mendojnë që ne të gjitha duam që të flesh te ne dhe të jesh vërdallë të nesërmen për mëngjes. Jo. Rutina ime e mëngjesit me një dush dhe vendosjen e 70 kremrave në fytyrë është e shenjtë.