Frikë e madhe mes mjekëve ne Shqiperi, sapo u dha lajmi i rë ndë, njëri prej tyre…

Situata vijon te jete mjaft serioze dhe te gjithe duhet te jene te kujdesshem ne vendin tone dhe po shqeteson autoritetet me te larta te vendit, sa kreu i shtetit doli dot me thirrjen e forte qe te behet nje strategji konkrete per pandemine.Duhet te jemi te gjithe te vemendshem dhe te kujdesshem.

Ndaj kjo eshte thirrje per reflektim dhe kujdes per veten tuaj dhe familjen tuaj.

Ministria e Shëndetësisë tha sot se prej katër javësh ka një numër të lartë infektimesh, shtrime të shumta në spital dhe humbje jete gjithashtu.

Aktualisht në Infektiv po trajtohen 84 pacientë, 11 prej të cilëve janë në terapi intensive, ndërsa 2 persona jane në intubim ndaj jini te kujdesshem.

Ndaj duhet te jemi te kujdesshem dhe te ruajm distancimin social.