Fitoi 1 milion paund në moshën 17 vjeçare nuk ja uroj askujt ta fitoj. Shikoni se si mu nxi jeta

0
1183

Fituesja më e re e Britanisë së EuroMillions ka folur për faktin se fitorja e saj nuk i solli lumturi, duke thënë se nuk do t’ia uronte askujt.

Duke u shfaqur në një episod të shfaqjes televizive amerikane Dr Phil, Jane Park, 27 vjeç, diskutoi anët negative të fitimit të papritur të saj prej 1 milion £ në EuroMillions në vitin 2013, kur ajo ishte 17-vjeçare.

Jane pranoi se ishte shumë e re për t’u përballur me ndjekësit, kërcënimet me vdekje dhe vëmendjen negative të medias, dhe tha se mosha minimale për të luajtur llotari duhet të rritet, pasi më parë tha se fitimi i papritur i kishte ‘shkatërruar’ jetën .

Ajo u përgjigj: “Do të doja që të mos e kisha fituar kurrë, nuk do t’ia uroja askujt”.

Jane e përshkroi veten si një ’17-vjeçare naive e re’.Ndaj jeta ime mori per keq qe nga dita qe u bera e pasur.