Fifi bëhet nënë për herë të parë. Shikoni sa emër të bukur që i ka vendosur djalit

0
583

Vjen një lajm i bukur nga këngëtarja Fifi e cila është bërë nënë ditën e sotme.

Ajo ka lindur një djalë dhe e ka quajtur Theos.

Theosi eshte djali i parë i këngëtares së njohur.

Cifti Fifi dhe Adis e kanë lindur fëmijën e tyre në SHB.

Data e lindjes është 25/04/2023 ne i urojmë Fifit një jetë të lumtur në familjen e saj dhe plotë shëndet.