Faturino i autobuzit nga Tirana cuduit te gjithe. Tregon shume e madhe qe ka kursuer nga 10 lekeshat

Ai shprehet se për një periudhë 5-mujore ka kursyer monedha 10 lekëshe dhe në fund ka parë që ka mbledhur 40 mijë lekë të vjetra.

Faturino informon se nuk pi as cigare dhe as alkool dhe se ai që do, kursen.

Më poshtë do të gjeni mesazhin e tij:

Pershendetje Joq! Kursimet e nje faturinoje ne Tirane. Jane 40,000 leke te vjetra me 10 leksha. Ai qe do kursen. Nuk pi cigare as alkol dhe i mblodha per 5 muaj. Faleminderit.