E pa dhe Ledjana një ditë të bardhë/ I vjen lajmi i madh pas ndarjes nga Mevlani; Ja c’ka ndodhur

Ledjana Prenga është njE ndër ish konkurentët më të përfolura në programin e “Përputhen”.

Prej kohësh instagrami i saj ka qendruar i mbyllur pasi është vjedhur nga disa persona të pa njohur nga vetë ajo.

Në një postim në rrjetet sociale Ledjana ka bërë me dije se ka mundur të rikthejë adresën e saj.

Më e lumtur se kurrë Ledjana është shprehur se i ka munguar instagrami i saj.