Djaloshi nga Kosova apel qytetarëve, Nëse shkoni në pushime në kete plazh kujdes, Ja çka më ndodhi mua!

Një kosovar (emër i njohur për redaksinë) nuk ka kaluar aspak mirë në Ulqin. Atij ia kanë marre 5000 euro, bizhuteritë dhe orën luksoze që kushtonte mbi 1000 euro.

” Të gjitha i kisha në apartamentin ku isha vendosur. Nuk kishte as thyerje, as asgjë. Dera ishte e mbyllur me 2 çelësa.

Ai specifikoi që marrja ka ndodhur në kompleksin e apartamenteve që quhen Leonardo, duke dërguar edhe foto të vendit përkatës.

Marrja e tyre i çuditshme ia ka prishur pushimet dhe lut të gjithë të tjerët të kenë kujdes.

” Unë e pësova keq. Por, keni kujdes dhe mos i leni gjërat e vlefshme pasi mund ta pësoni si unë, pasi askush nuk do të merret me ju”, tha ai.

Ai jeton në përendim dhe kishte ardhur para pak ditësh nga atje, pra është mërgimtar. Konkretisht kishte ardhur nga Oslo, kryeqyteti i Norvegjisë