Digjet vila e ish-deputetit shqiptar në mes të natës

0
196

Digjet vila e deputetit të njohur Eduart Ndocaj. Banesa ndodhet ne Milano dhe mendohet se zjarri është shkaktuar nga një shkëndijë elektrike.

Ish-deputeti ka thënë se zjari ka shpërthyer në 2 të natës dhe në banesë ndodheshin 8 persona por të gjithë kanë shpëtuar.

Ai tha se ishte një dëm prej 200 mijë euro dhe kati i fundit ishte prej druri.

Struktura eshte perfshire ne zjarr nga shkendijë elektrike.

Ndocaj u shpreh se do ta rregullojë sërishtë dhe do ta kthejë ashtu sic ishte.