Detaje te reja. Edhe pse i gatuante dhe i lante rrobat kunati e vrau

0
434

Një ngjarje e rënd ndodhi ditën e djeshme ku kunati i merr jetën kunatës së tij me një plumb në gjoks pasi ajo ishte duke fjetur gjumë me fëmijën dy vjec.

Detaje janë zbardhur pasi kunata gatuante për të dhe i lante dhe rrobat dhe ndihmonte atë dhe prindërit e burrit të saj.

Kunati jetonte me prindërit e tij bashkë me familjen e të vëllait. Para ngjarjes nëna e ka parë të biri me armë në dorë dhe e ka keshilluar por ai nuk ka pranuar.

Mesohet se ai vuante nga probleme të shëndetit mendor.

Edhe pse të gatuash për të dhe pse ti lash rrobat, në vendin tonë mund të perfundodh me plumb në gjoks.Duhet më shumë respekt për femrat shqiptare.