Deputeti shqiptar con prindërit e moshuar me pushime dhe shkruan fjalët më të ndiera/ Këta janë udhëheqësit e mi!

Deputeti Myslim Murrizi ka publikuar disa foto në rrjete sociale, me prindërit e tij. Ai ndodhet në Drilonin e bukur të Pogradecit, teksa shkruan: Me udhëheqësit e mi. Ehh, çfarë kënaqësie.

Të shumtë janë ata që komentojnë dhe i urojnë jetë të gjatë, duke i treguar se është me fat që i ka prindërit gjallë e shëndoshë e mirë.

Myslim Murrizi: Ne DRILON me UDHEHEQESIT e mi. Ehhhhh çfare kenaqesie