Cmendet qytetari kur i vjen fatura e byrekut në tavoline. Shikoni sa ka kushtuar

0
2676

Një qytetar ka blere 2 byrek me gjizë dhe ato kane kushtuar 4 mijë lekë.

Nje cmim i tillë nuk eshte dëgjuar kurrë më parë.

Në zonat e Korcës një tepsi me byrek kushton 10 mije lekë dhe nje cilësie shumë të mirë

Ndersa sot zgjohesh dhe 2 byrek te vegjël kushtojne 4 mije lekë ne kryeqytet.

Foto është dërguar nga një qytetar në faqen JOQ ku ka treguar dhe cmimin e kripur te byrekut. A është një cmim normal 2 mijë lekë një copë byreku?