Cimi ja dredh Linditës me Stelën/ Ajo nuk përmbahet: O ti çuno nuk jam bërë për keq unë, po mua do më kesh në…

Lindita duket se Cimshtë zem ëruar keq nga puthja që i dhuroi Çimi Stelës pasi kjo e fundit u deklarua për të.

Lindita, e cila po priste një takim me Çimin, i tha se do e ketë në ëndërr gjithmonë ndërsa paralajmëroi se raporti i tyre do të ndryshojë kur të përfundojë programi.

Lindita: E shikon loja që u vërtetua. Çimi: Na vjen keq që kemi dhënë ndonjë puthje në privat dhe fshehurazi. Këtu të gj ykojnë. E dinë të gjitha që pëlqimi im ka qenë shumë për Stelën. Më vjen keq për Linditën, shumë respekt.

Lindita: S’jam bërë për keq çuno, mua do më kesh në ëndërr gjithmonë. Nuk gënjej, e vërtetove puthjen që keni dhënë.

Stela: Pse na e prish momentin, qetësohu. Lindita: O Stela, mos më ngatërro me ndonjë që je mësuar, mos të duket vetja super. Do e shihni kur të mbarojë programi se si do të shkojë raporti i tyre.