Cifti shqiptar shkon te ndihmojnë të përmbyturit ne itali. Por vjedhin canten me euro të moshuarve

0
142

ITALI- Nje cift shqiptare ne Itali kane shkuar te ndihmojne nje familje te moshuarish italian qe po permbytej nga moti i keq.

Pasi ata dhe nje grup vullnetaresh kane ndihmuar te permbyturit cifti shqipatar ka par nje cante me euro te lagur pasi shtepite ishin te mbushura me uje.

Canta ishte e lagur dhe burre e grua e kane marr canten pasi kishin pare qe aty kishte euro.

Por ata jane arrestuar nga policia pasi akuzohen per vjedhje. Ata jane Martin Faqolli dhe Valde Dudi burri 39 dhe gruaja 33-vjec.

Ata kane marr canten e lagur me 5500 euro dhe ne ditet ne vazhdim pritet se cfare do ndodh me ta ne seancen gjyqesore.