Behuni gati për “plazh” Ja sa do të shkojne temperaturat në ditët në vazhdim vazhdim

0
93

Pritet qe muaji Mars te jete nje muaj i ngrohte dhe temperaturat do te shkojne rreth 20°C.

Kjo kohe eshte per te shkuar buz detit pasi jemi ne stinen e Pranveres.

Pritet qe moti jete i kthjellet dhe plot diell.

I gjithe muaji pritet te jete i ngrohte por vetem kujdes mengjeseve pasi temperaturat do te jete te uleta.