Autobuzi i shkolles shtyp femijen 1 vjec e gjysem pas manovres se gabuar

0
837

ITALI-Një djalë një vjeç e gjysmë vdiq pasi u përplas nga një autobus shkolle në Casette d’Ete , një pjesë e komunës Sant’Elpidio a Mare, në provincën e Fermo, në rajonin Marche.

Sipas policis të raportuara autobusi i shkollës po nisej nga via Pisanelli pasi kishte marrë motrën e vogël për ta çuar në çerdhe, kur e vogla, e cila kishte mbetur në portë. femija ka shkuar pas motrës së tij dhe nënës që e kishte shoqëruar në autobusin e shkollës, pikërisht në momentin që mjeti po niste manovrën.

Megjithëse ndihma ishte e menjëhershme, nuk mund të bënin asgjë për fëmijën: ai humbi jeten menjehere . Shoferi i autobusit të shkollës është i shokuar.

Ndihmësi i mikrobusit ka lënë të zbresin fëmijët që ndodheshin në autobusin e shkollës, të cilët gjithsesi kanë qenë të shoqëruar për në shkollë, ndërsa në vend kanë ardhur forcat e policise