7 vjecarja tregon se si e fitoj betejen me kancerin “Çdo gjë është e mundur!”

Vajza 7 vjecare diagnostikohet me leucemi dhe beteja e saj me jeten dhe me semundjen sapo ka filluar. Gjendja e saj po perkqesohej por jeta e saj po ndryshonte. Por ne kete semundje nuk duhet te dorezohesh por duhet te luftosh me te gjitha forcat e tua.

Por pas perkujdesjes se doktoreve gjendja e Andrej po permiresohej pas disa muaj mjekime intensive. Kur vajza 7 vjecare përfundoi kimioterapinë në gusht 2023. Ajo mbetet në falje pasi gjendja e saj ishte e mire dhe shpresojme qe semundja te mos kthehet me.

Andrej po shkon ne shkolle dhe pothuajse të kthyer në normalitet. Ndonjëherë ajo vesh një pallto të bardhë mjekësore. Në të ardhmen, ajo thotë se dëshiron të bëhet mjeke për të ndihmuar pacientët si ajo. Kur e pyetën se çfarë këshille mund të ketë për të tjerët, ajo thotë me një buzëqeshje: “Gjithçka është e mundur”.

Ndaj asnjeher nuk duhet te dorezohesh por duhet te luftosh ndaj semundjes dhe cdo sprove qe te vjen ne jete. Shiko.news