54-vjecarja jetonte ne nje shtepi plot lageshtir dhe ja semundja e rend qe po perballet

0
193

54-vjecarja që po përballet me kancerin në mushkëri i është thënë nga mjekët se shtëpia e saj e mykur “mund ta vrasë me shume ate” – Keshtu ajo ka mbetur pa shtëpi pasi lageshtira eshte nje nga shkaqet e semundjeve ne trupin e njeriut.

Christina Anderson mori lajmin trishtues se ajo kishte kancer në mushkëri në dhjetor të vitit të kaluar. Pastaj në fillim të këtij muaji, ajo iu nënshtrua një operacioni për të hequr një pjesë të mushkërisë së saj të djathtë.

54-vjeçarja ka bërë një lutje të dëshpëruar për t’u zhvendosur nga shtëpia e saj në Glenburn pasi lagështia e madhe aty po i rrezikon jetën. Christina është një kujdestare ligjore për dy nipërit e saj të vegjël – por thotë se ajo është detyruar të ndahet prej tyre për shkak se është shumë e sëmurë për të jetuar në shtëpinë e saj.

Ajo tha: “Myku në shtëpinë time mund të më vriste me shume, vërtet.Ndaj mjeket me thane qe lageshtira e madhe ne shtepi mund tju shkakotojne probleme te medha.Ndaj tregohuni te kujdesshem dhe mos jetoni ne nje shtepi qe ka lageshtire.