29-vjeçari kishte gjakderrdhje nga dhëmbët dhe njolla te kuqe te trup. Mjeket i jap lajmin e keq se cfarë sëmundje kishte

0
1577

Një i ri nga kishte probleme me mishrat e dhembeve dhe kishte gjakderrdhje dhe me pas i vuri re njolla të kuqe të çuditshme në krahët e tij

Graeme Clark filloi të përjetonte simptoma të pazakonta në fund të vitit . Vetëm disa javë më vonë, 29-vjeçarit iu dha lajmi tronditës se kishte leuçemi akute mieloide .

Tani 34 vjeç, Graeme ka folur për betejën e tij të tmerrshme shëndetësore për të inkurajuar të tjerët me simptoma të mundshme kanceri që të shkojnë te mjeku i tyre i përgjithshëm sa më shpejt të jetë e mundur. Në ditën kur mori diagnozën që ndryshoi jetën, Graeme u zgjua dhe pa qe jeta i ishte bere me e veshtire.

Pasi kreu analizat u konfirmua diagnoza e tij e kancerit.Por fatmiresisht e kapa ne kohe dhe semundja ishte ne fillim. Me pas iu nenshtrova kimioterapia për të mbajtur larg leuçeminë dhe gjendja ime u permiersua dhe tani jame me mire.