Si të pastroni furrën: hap pas hapi

Si të pastroni furrën: hap pas hapi Para fillimit të pastrimit të furrës, nevojiten disa hapa përgatitore, si p.sh.Hapni dritaret e kuzhinës; Për të pastruar furrën sigurohuni që ta keni shkëputur pajisjen nga priza. Më pas hiqni raftet dhe tepsite për t’u larë veçmas. Pastroni çdo ushqim të mbetur që ka rënë në furrë. Nëse…

Read More