20 vite shëtiti europën si emigrant/ Shqiptari kthehet në atdhe; Nuk ka si vendi yt, punoj tokat këtu

Pas 20 vitesh emigrim, 35-vjeçari vendosi të rikthehet në atdhe e të merret me bujqësi.

Në Picar të Vlorës, fermeri i ri po kultivon kungullin dhe specin për turshi. Për më tepër, ndiqni kronikës e përgatitur nga gazetari Mikel Marsi.

video