Zi në familjen e Saimir Tahirit humb njeriun e shtrenjtë.

0
2373

Saimir Tahiri humb njeirun e shtenjte ne familjen e tij babain.

Ai ka publikuar nje leter nga burgu per humbjen e babait te tij.

Ai ka bere kerkes per te marre pjese ne varrimin e babait te tij qe do te behet diten e neserme ne oren 11:00

Ja dhe letra pre babain e tij.

O Ba, si nuk më prite?
Me sa nxitim e more këtë rrugën e fundit dreqin.
Të ndritë shpirti atje lart!
Mua me bëre dhuratën më të madhe ndonjëherë, më bëre burrë.
Dhe rri i qetë andej, mos u mërzit më. Qesh e gëzohu siç bëje këtu me ne.
Sa here bëhesha gati po nuk ta thoja dot se më vinte zor, por ja po ta them tani që nuk më degjon më:
Të dua shume Ba!
Të duam të gjithë shumë shoku Bashkim.
Përgjithmonë!
Njoftim nga Familja:
Varrimi bëhet nesër datë 17 Mars, ora 11:00
Adresa: Funeral Home ALBA 2000, Rr. Dibrës 302