Zhaklina bën veprimin e turpshëm ndaj babait të Kiarës. Foto

0
102

Kete jave analistet e Big Brother jane treguar te ashper me banoret dhe kjo eshte komentuar shume ne rrjetet sociale.

Ndersa babai i Kiares ka akuazuar opinionistet e BBV2 se ato po shillen shume ashper me banoret.

Ai ka shkruar ne rrjetet sociale se: “Ju nuk jeni opinionistet qe duam!

Ndersa Zhaklina i eshte kunderpergjigjur duke e akuzuar ate qe te bej vizite ne psikiatri dhe i dergon linkun e spitalit te psikiatris.