Ylli Merja tregon si ti largoni lythat brenda 4-5 ditësh me këtë bimë

0
485

Ylli Merja ka folur për lythat dhe problemet me lekurën. Ai ka treguar mënyrën më të lehtë për ti larguar me produkte bimore.

Lythat shfaqen në vende të ndryshme të trupit si ne duar, qafë, gishta etj.

Merja u shpreh se luythat janë të ndryshëm dhe një nga llojet e tyre eshte ai qe eshte ngjites dhe hapet shumë shpejtë nga kontaktet me njerezit.Ato irritohen nga djersa dhe ku është shumë nxehtë.

Ai ka thene se duhet të perdorni bimën e Tambel gjakut. Kjo bimë ka një lëng që mudnëson largimin e lythave brenda 4-5 ditesh.