Vjen paralajmërimi i forte nga ekspertet: Do te mbyllen lokalet që ndodhen në…

0
539

Pas rritjes se cmimeve ne vend tani rradhen e kane kafenete pas kafja do te dyfishohet ne cmim dhe ky eshte problem pasi shqiptaret jane konsumues te medhenj te kafeneve dhe kafes.

Por diten e sotme përfaqësuesi i Shoqatës së Bareve dhe Restoranteve, Enri Jahaj ka paralajmëruar se do të mbyllen baret e vogla të lagjeve pasi e kanë të pamundur të përballojnë kostot ndaj ky do jete nje problem.

Ai ka thene se:“Çmimi i kafe në Shqipëri do të arrijë 1 euro, ndërsa baret që tregtojnë kafe me çmim 50 lekë, kryesisht të lagjeve, nuk do të arrijnë të mbijetojnë, fatkeqsisht do të mbyllen”, tha ai.

Ndaj cmimet do te rriten serisht.