Vijne lajme te mira per Arjan dhe Vilma Konomi pas nje muaji ne spital

0
196

Pas një muaji të shtruar në spital, Arjan dhe Vilma Konomi kanë dalë nga spitali. Arjan dhe Vilma Konomi mbetën të plagosur më 8 maj, si pasojë e një aksidenti që ndodhi në hyrje të “Rrugës së Kavajës”.

Çifti, ishte duke kaluar në vijat e bardha bashkë me djalin e mitur tre muajsh. Semafori ishte jeshil për ta dhe i kuq për mjetet, por aty kaloi me shpejtësi “skëterrë” një Mercedes luksoz me të cilin udhëtonte Ajas (Ilir) Sulejmani.

Ne i urojme sherim te shpejte dhe dite te bukura.