Vajza aplikon për asistente zyre ne Tirane shikoni se cfare i ben pronari

0
1047

Njoftimet e punës në faqet online nuk janë të gjitha siç duken. Këtë na e ka konfirmuar një e re, e cila tregon eksperiencën e saj, në lidhje me një njoftim që kishte parë në një faqe online, për asistente zyre.

Pasi kishte parë njoftimin, vajza na tregon se kishte dërguar CV dhe pas pak e kishin telefonuar me numër privat. Që në këtë moment, ajo ishte habitur. Në bisedën me personin që e kishte telefonuar ishte shokuar.

Personi e pyeste vetëm për paraqitjen e saj fizike dhe për gjuhën angleze. Sipas tij, vajza duhej të dilte me pronarin, sa herë që ai ta kërkonte dhe nëse nuk ishte e kënaqur me rrogën 800 euro, mund t’ia bënin 1000 dollarë.

Gjithashtu, tregon se i kishin thënë se për t’u rritur në detyrë duhet t’i bënte komplimente shefit të saj.

Vajza na shkruan: