Ulcera e gojes,per largimin e tyre perdorni kete recete

0
73

Keto quhen ulcera te gojes. Per largimin e tyre perdorni kete recete;

Nje luge kafe kripe te jodizuar

Nje luge kafe mjalte

Nje luge kafe sode buke

Nje luge kafe vaj kokosi. Perziejini se bashku dhe vendosini mbi shenje. Lerini te veprojne per 15 minuta pastaj largojeni me ane te nje kubi akulli.

Perseriteni 2- 3 here ne dite.