Udhetari shkon ne Rinas te ble nje sanduic por shtanget nga ajo qe gjen aty

0
1760

Ne vendin tone ndodh shpesh qe produktet te skaduara te shiten tek njerezit dhe askush te mos mbaj pergjegjesi.

Keshtu ndodh shpesh dhe raste te tilla raportojne per dite konsumatoresh.

Nje qytetar shkon ne Rinas dhe ka shkuar te konsumoj nje sanduic por eshte shtang nga ajo qe ka pare. Sanduicet jane te mbushur me miza. Dhe kjo e ka cuditur konsumatorin.

Qytetari shkruan:
“U thashe vajzave qe ishin aty. Mfalni e shikoni qe ne buke ka buburreca? E shikoi pastaj nuk dha fare koment. Thirri nje kolege te sajen. Folen bashk dhe sbene gje. Bene thjesht sikur nuk po e vene re. Qe mos benin panik tek njerz qe prisnin.”

Por komentet ne rrejtet sociale jane epike.