te ftuarit shkojne ne dasem por agjensia e veshjeve e perzen nga dasma

0
997

Planifikuesi i dasmave e largon të ftuaren nga dasma sepse ishte veshur me të bardha

Të gjithë kemi dëgjuar se veshja e bardhë në një dasmë ku je i ftuar është një nga gjërat e pashkruara që thjesht nuk duhet ta bëni – por jo të gjithë mbajnë parasysh këtë dhe vazhdojnë të përpiqen të ngjajnë me nusen .

Kështu një planifikuese e dasmave ka treguar se si një herë asaj iu desh të nxirrte një mysafir nga një dasmë sepse ajo kishte veshur një fustan të bardhë dhe të porsamartuarit i kishin kërkuar që ajo ta hiqte.

Sadie historinë e saj e ndau në dy video të postuara në internet, ku shpjegoi se ajo kishte mbikëqyrte dasmën dhe gjithçka kishte shkuar mirë deri në pikën kur shefi i saj i tha se nusja po mërzitej për veshjen e gruas me të bardha dhe donte që ajo të ndërrohej.

Megjithatë, kur Sadie iu afrua gruas, ajo refuzoi të shkonte të ndërrohej në heshtje – dhe madje këmbënguli se ajo vete “kurrë” nuk do ta kishte bërë këtë me një të ftuar në dasmën e saj disa javë më parë.

“Sapo më lajmëruan që ti e veshur kështu nuk do të qëndrosh për pjesën tjetër të mbrëmjes dhe puna ime tani është t’ju ndihmoj të gjeni makinën tuaj, kështu që unë do të jem me ju derisa t’ju hipim në një makinë.”- i shpjegoi Sadie gruas me të bardha.

Ndersa vone ne mbremje i erdhi nje thashethem se vete gruaja e debuar ne dasmen e saj u kishte nisur nje email te ftuarve para dasmes se saj qe te ruajne kodet e veshjes ne menyre qe te mos heqin vemendjen nga cifti qe martohej.

Duke u përpjekur për të shpjeguar më në detaje, një person tha: “Sa për dijeni, kjo zakonisht ka të bëjë më pak me veshjen e bardhë dhe më shumë me mungesën e respektit që vjen prej saj.

Kjo është arsyeja pse e keni veshur atë, jo vetë fustani.”

Po ju si mendoni a duhet patur kujdes ne dasme per ngjyren e veshjes?