Të dhëna të reja për gruan që u masakrua me thikë nga vjehrri i saj

0
836

Të dhëna të reja për gruan e re që u masakrua me thikë nga vjehrri i saj në fshatin Vidhishtë të Roskovecit në Fier.

Merushe Hazizi, 30 vjeçe, u vrame thikë nga vjehrri Xhevair Hoxha, 61 vjeç i cili kundërshtonte bashkëjetesën me djalin e saj.

Pas krimit, Xhevair Hoxha në gjendje të rënduar psikologjike ka varur veten në një pemë të banesës.

Merushe Hazizi rezulton e martuar dhe me tre fëmijë të cilët jetojnë me burrin e parë.

Në çastin e krimit ata kanë qenë të dy të vetëm në banesë. /noa.al