Super bima që mbush shtëpinë tuaj me oksigjen dhe largon çdo toksinë të dëmshme

0
587

Disa bimë funksionojnë shumë mirë edhe si pastruese të ajrit dhe të keni disa të tilla në familjen tuaj është një ide fantastike. Ekspertët e NASA shpjegojnë se këto bimë largojnë të gjitha toksinat e dëmshme dhe rrisin nivelin e oksigjenit.

Këshillohet që të përdorni 15 bimë që filtrojnë ajrin për çdo 600 metra katror. Mbi të gjitha këshillohet që të keni gjithmonë një bimë të tillë në banjo, ku niveli i toksinave të dëmshme është shumë i lartë.

Në fakt, një bimë, e cila përmban nivelin më të madh të oksigjenit dhe që ju mund ta rrisni në shtëpinë tuaj është ajo e Aloe Verës. Ajo pastron ajrin dhe rrit në mënyrë të madhe nivelin e oksigjenit në hapësirën e shtëpisë tuaj. A mund ta besoni që vetëm një bimë e Aloe Verës ka të njëjtin efekt si 9 bimë të tjera që pastrojnë ajrin?

Kështu që mos e mendoni dy herë dhe mbilleni një bimë të Aloe Verës në ballkonin tuaj. Jo vetëm që do të pastrojë ajrin, por njëkohësisht do të kryejë shumë funksione të tjera.