Simptomat e sihrit të ndarjes:

0
282

Simptomat e sihrit të ndarjes:

1. Ndryshimi i gjendjes mes bashkëshortëve nga dashurija në urrejtje.
2. Dyshime dhe paragjykime ndaj njëri tjetri
3. Urrejtje
4.Në shumicën e rasteve bashkëshortët kur jan larg e dojn njëri tjetrin ndërsa kur jan bashk fillojn ngrindjet dhe mosmarrveshjet.
5. Nuk ka mundësi ta stopoj vetën nga hidhërimi.
6.Hidhërohet për gjëra më të vogla dhe i zmadhon ato
7.Nuk mundet me qëndru në shtëpi, ka dëshir me dal prej shtëpis.
8.Në shumë raste kemi hasur edhe kur i kanë bërë sihër gruas që mos të ketë fëmijë me qëllim që burri ta shkurorëzoj gruan për shkak se nuk ka fëmijë.