Shqiptarja lë foshnjën në makinë dhe shkon të bëj pazare. Ja sa vite burg dënohet

0
1592

Greqi- Një shqiptare që jeton në greqi është arrestuar pasi ka lënë fëmijën e saj brenda në makinë dhe ka shkuar të bëj pazaret në market.

Femija flinte në makine dhe një kalimtare e pa atë brenda në gjume dhe mendoj se kishte nderruar jetë.Ajo ka lajmeruar ambuloancen dhe policinë. Me pas foshnja është zgjuar dhe ka filluar të qajë.

Për këtë vepër shqiptarja është dënuar me gjashtë muaj burg.

22-vjeçarja është nënë e tre fëmijëve dhe ka deklaruar se i vjen thellësisht keq për atë që ka ndodhur, ndërsa po largohej nga gjykata sytë i kishte të përlotur.