Shkojne te hane ne restorant luksoz ne Tirane. Cifti cuditet nga mbulesa e tavolines.

0
712

Nje cift shkon per drek ne nje restorant luksoz ne Tirane por jane cuditur nga mbulesa qe i shtruan kamarieret.

Ne nje restorant me cmime te shtrenjta te shtrohet nje mbules e tille eshte e cuditshme. Pasi ne nje restorant luksoz dhe mbulesa nuk duhet te jete e grisur ne shume vende pasi stonon.

Keshtu ka ndodhur ne kete rast. Mbulesa e tavolines ka qene e grisur ne shume vende sikur te ishte ne nje pijetore.

Ndaj aty ku paguhen cmime te larta nuk duhet te jete nje sherbim i till se te le te zhgenjyer.

Po ju a ju ka ndodhur dicka e till?