Shkojë në Turqi të bëj operacion hundën. Shikoni si e peson prezantuesja

0
327

Nje prezantuese e Airbnb pretendon se mbeti me një vrimë në hund pasi kishte udhëtuar në Turqi për një operacion estetik .

Sharon vizitoi një klinikë në Stamboll tetorin e kaluar për t’iu nënshtruar një pastrimi të fytyrës dhe një ndërhyrje në hundë.

39-vjeçarja thotë se klinika në vend të kësaj kreu një liftim të lëkurës – një procedurë që përfshin tërheqjen e lëkurës për të shtrënguar fytyrën – dhe nuk arriti t’i bënte asaj një operacion të hundës.

Parukierja dhe prezantuesja e Airbnb , e cila tani bën fushatë për rritjen e ndërgjegjësimit mbi rreziqet e të shkuarit te berit operacione jashtë vendit, pretendoi se mjekët nuk arritën t’ia qepnin plagën siç duhet.

Ajo gjithashtu ndau tmerret që pa në klinikën e paidentifikuar gjatë udhëtimit të saj.

Ndaj mos shkoni ne klinika anonime apo ku nuk ka mjeke profesionist por shkoni ne klinikat qe jane reale. Mos u gjenjeni nga cmimet e lira.

Une po e bej kete postim qe para se te merrni rruget te keni kujdes pasi jane hapur shume klinika mashtruese.