Shikoni se cfare demi bere bresheri diten e djeshme tek te mbjellat/ foto

0
193

Diten e djeshme ne Kosove dhe ne veri te Shqiperis moti ka qene me shi bresher dhe ere te forte.

Dhe shume fshatra jane demtuar te mbjellat. Ne fshatin Majac te Podujeves demet kane qene te medha pasi reshjet e breshertit kane qene te medha.

Demet kane qene te shumta ne te mbjella.