Sa herë duhet të bëni mardhenie intime sipas moshës që keni?Ja cila moshe thyen rekordin

0
2520

Ne shume cifte mosha ne mardhenien intime eshte e ndryshme varet ne cfare moshe je. Por mesatarja tek te martuarit eshte 2 herë në javë.

Studimi i fundit nga instituti “Kinsey”, ciftet nga 18 deri 29-vjeçarë bëjnë mardhenie mesatarisht deri në 112 herë në vit, 30 deri 39-vjeçarë arrijnë një mesatare prej 86 herë në vit dhe 40 deri 49-vjeçarë kapin një mesatare 69 herë në vit. 13 për qind e çifteve të martuara kanë marrëdhënie disa herë në vit, 45 për qind disa herë në muaj, 34 për qind dy deri në tri herë në javë dhe 7 për qind katër ose më shumë herë në javë.

Megjithate kohet kane ndryshuar dhe ciftet sot kane nje numer me te lart mardhenie intime se sa 20 apo 30 vjete me pare.