Reshje te dendura te bresherit mbushin rruget e qytetit dhe shkaterrojne te mbjellat diten e sotme

0
360

Edhe pse jemi ne stinen e veres ditet me shi ne muajin qe jemi po shqetesojne te gjithe qytetaret. Shirat kane qene te pranishem ne te gjithe vendin tone. Por ne Leskoviv shirat kane qene te dendur dhe me bresher.

Reshjet e bresherit kane prishur dhe te mbjellat dhe kane shkaktuar deme ne bujqesi. Sipas sinoptikaneve ditet me shi do te vazhdojne dhe javen tjeter. Dhe ne fund te muajit pritet te rriten temperaturat.

Por ditet e sotme pritet reshje shiu ne vende te ndryshe te vendit tone.

Ja dhe pamjet e bresherit diten e sotme ne Leskovik.