Rama jep lajmin e mire diten e sotme per paketen e re dhe cili do te perfitoj nga kjo pakete

0
74

Edi Rama ka folur prezantuar sot paket e dhe tha se paga minimale do të rritet me dy mijë lekë.

Nga 32.000 që është aktualisht do të shkojë në 34.000 lekë.

“Do të kemi indeksim të pensioneve, shkon në 9.5% si indeksim tërësor të këtij viti. Kjo do të ndodhë dhe për personat me aftësi të kufizuar. Do të rrisim me 10% ndihmën ekonomike, do ta dyfishojmë për gratë famiiljare me dy fëmijë.

Do të vazhdojmë programin e rritjes së pagave. Pagat për ushtarakët, mjekët, ushtarakaët, mësuesit.

Do të rrisim pagat për policinë e shtetit dhe policinë e burgjeve.

Do të rrisim pagën minimale në 34.000 lekë.

Vazhdojmë me mbështetjen për TVSh e peshkimit, nafta pa taksa për fermerët”.

Top Channel