Qytetari gjen portofolin me leke dhe euro dhe ben xhestin qe nuk e priste njeri.

0
184

Shqiperia do te behet me mire se ne te ka njerez te mire dhe njerez plot vlera.

Edhe pse jetojme ne kohet te veshtira ka njerez fisknik. Ja si ne kete rast ku nje person gjen portofolin me euro dhe leke dhe do ta derezoj tek atij qe i kane rene.

Me te vertet qe ky eshte nje xhest fisnik dhe mund ta bej nje njeri me zemer te madhe.

Ja cfare shkruan ai:”Prsh JOQ! Kam gjetur sot kte portofolin me keto para so , kujt i perket le tvjen ta mer tek qeramika kosiqi , Maqellare . Flm nese e postoni.”